28. hét
Hydrogen
mta | index | ME | NatGeo | mno
Környezet
Forma 1
StarCraft
Elvenar (HU)


Elvenar tippek

Józselfváros

Néhány hirtlen született gondolatcsomag kezdő játékosok számára, ami segíthet kérdezni :)

Kezdetnek néhány gondolat. Próbálj úgy építkezni, hogy a lehető legjobban kihasználhasd az utakat. Célszerű párhuzamosan, az út mindkét oldalára épületeket helyezned (amelyek megkövetelik az úthoz kapcsolódást), gondolva arra, hogy melyik irányban tudsz később bővíteni. Célszerű a kutatás előtt álló épületeknél megnézni, hogy majd kutatás után merre fognak növekedni, és aszerint tervezni.

Az árukból érdemes csak a bónuszosokat termelni. A főépületedben meg tudod nézni, melyek azok, sárgával vannak kiemelve. Első szintű áruból márvány, acél vagy deszka lehet. Csak azt a manufaktúrát fejleszd, a másik kettőre kár pocsékolni a forrásaidat, add el őket, és tégy le helyettük is bónuszos manut. A kereskedéssel lesz árud, tegyél ki ajánlatokat a bónuszos áruddal. Kezdetben tehetsz ki úgy is, hogy aránytalanul többet kérsz, pl ha deszka a bónuszos árud, kérhetsz érte kétszer annyi acélt, illetve márványt. Segítünk, sokunknak néhány 100 áru már nem tétel, "ráfizetéssel" sem gond.

A fejlődéshez területek foglalása is szükséges. Kezdetben könnyebb csatával, majd később áruval (is) szerezhetsz új tartományokat. Ez nemcsak a területbővítéseidhez lesz hasznos, de a bajnokságban is. Termelj egységeket. Türelem kell hozzá és fegyvertárak.

A bajnokságot a térképen találod, sátor ikonnal jelölve. Érdemes lehetőségeidhez mérten, kényelmes ráfordítással beszállnod, hogy szerezhess egyéni jutalmakat, illetve ami még fontosabb, a csapat eredményét segítsd, és ezáltal a bajnokság lezárultakor a csapat szintű nyereményből is részesülhetsz. Minden héten kedden kezdődik új bajnokság és szombaton zárul.

A Végtelenség Tornya pedig vasárnap nyit, amiben szintén értékes nyeremények várnak. Ugyanúgy számít a csapat összteljesítménye is, azt egyénileg elérve megkapod a torony zárásakor osztott jutalmat is, az egyéni tárgyalásoknál szerzetteken túlmenően.

A játék balanszában fontos szerepet játszik, hogy mindig legyen elegendő lakosod, kultúrád, és persze alapanyagod megfelelő számú műhellyel, amiből el tudod látni a manuidat és a kaszárnyád, kiképzőpályád.

A toronyban (vagy bontással) szerzett bűbájtöredékeidet a kombináló katalizátorok segítségével hasznosítsd a Varázsakadémiában; barkácsolj sokat. Érdemes hasznos dolgokat, bár szinte minden az lehet, pl. Vallorián dicsőség és Ork stratégák edzőpályája, amik harcosokat termelnek, a bónuszos áruid ereklyéit, amik növelik majd a bónuszod mértékét. Ezekre egyébként érdemes az adott bajnokságon is rámenni. Pl ha épp deszka bajnokság van, akkor kicsit erőn felül is teljesíthetsz, mert sok deszka ereklyét fogsz kapni.Sok más is barkácsolható, rá fogsz jönni, illetve kérdezz bátran, bármi mással kapcsolatban is!

Jó játékot!
Oldal tetejére