28. hét
Hydrogen
mta | index | ME | NatGeo | mno
Környezet
Forma 1
StarCraft
Elvenar (HU)

starbug mobilstart

Weboldal mobilra! A starbug mobilstart ideális kezdőoldal, immár nyilvános, bárki számára elérhető formában. Izgalmas kiindulópont a mobilos netezéshez, kifejezetten mobiltelefonra optimalizált oldalak linkjeivel és választható starcraftos dizájnnal.
 
Ezentúl elegendő egy oldalt felvenned, innen szinte mindenhová eljuthatsz. Információs, szórakoztató, levelező és közösségi portálokat is elérhetsz egyetlen kattintással - vagy érintéssel.
 
Az oldalon a böngészés lehetőségén túl tisztességes tartalmat is találsz. Néhány válogatott idézet, tematikusan rendezett viccek és 240x320px méretű képek várnak rád.
 
Gyorsan és egyszerűen megtalálhatod, amit keresel, de ne felejtsd el a címet, mert a sok ovlasni- és látnivaló garantáltan visszacsábít majd.


starbug.hu/mobil


Az alábbi keretben kipróbálhatod, mit tartalmaz és hogyan működik a starbug mobilstart:
 

Kezdőoldal visszaállítása

Náhány oldal (pl. google, facebook) itt nem jelenik meg az iframe-es környezet miatt, de mobilon természetesen működnek.
Az oldal XHTML Mobile Profile szabvány szerint készült, így a legtöbb mobilkészüléken és böngészőn megjeleníthető.
A megnyitott képek 240x320px méretűek, de az optimális áttekinthetőség miatt némileg kisebb méretben kerülnek megjelenítésre.

 
A képek között őket is megtalálod:
Sandra Bullock, Kate Beckinsale, Beyonce, Diana Krall, Megan Fox, Eva Longoria, Halle Berry, Jessica Alba, Jessica Biel, Jenna Haze, Rihanna, Zoe Saldana, Catherine-Zeta Jones és még sokan mások.
Oldal tetejére