09. hét
Hydrogen
mta | index | ME | NatGeo | mno
Környezet
Forma 1
StarCraft
Elvenar (HU)
Sandra Bullock
Sandra Bullock Filmek

Elzetesek

Kpek

Videk
Sandra Annette Bullock
Szletsi id: 1964. jlius 26.
- hely: Arlington, VA (USA)
Foglalkozs: sznszn
Csald: frjezett, nincs gyerek
Partner: Jesse James
Becenv: Sandy
Nvnap: janur 11.
Csillagjegy: oroszln
Magassg: 171 cm
Szemszn: barna
Hajszn: barna

letrajz

„Szeretem a humort. Mindig hanyatt dobom magam tle. Ez egy olyan dolog, amibl sohasem elg. Ha jl adjk el, akkor nagyszer. De ha rosszul, akkor borzalmas tud lenni.”

Az egyik legtbbet foglalkoztatott amerikai sznszn, az rkk mosolygs, letszeretettl sugrz Sandra Bullock 1964. jlius 26-n szletett, az Oroszln jegyben.

Br a Virginia llambeli Arlingtonban ltta meg a napvilgot, a gyermekkort Eurpban tlttte. Nmet szrmazs desanyja ugyanis opera-nekesn volt, Ausztria, Svjc s Nmetorszg operahzaiban lpett fel, s mindenhov magval vitte kt lnyt is. Sandra mr nyolcvesen operakrusokban nekelt, a sznhzi vilg hamar termszetes kzegv vlt.

Mosolygs lny a kamera eltt

rettsgi eltt trtek vissza az llamokba, s a fiatal lny szmra nem volt ktsges, hol folytassa_tanulmnyait.
Az szak-karolinai egyetem drma szakra jelentkezett, de kevesellte az itt megszerzett ismereteket, ezrt tkltztt New Yorkba, hogy ott tanuljon az egyik szniiskolban. A vizsgaeladsn figyeltek fel r a tvsek, s azonnal szerzdtettk indul minisorozatukhoz, aztn tbb szappanoperban is szerepet kapott, majd jtt a vrva vrt film... Sorra kapta az ajnlatokat, s ha kedves, mosolygs arcra volt szksg, a rendezk tudtk, hogy t kell hvni. A kznsg is hamar megszerette, mindenki termszetesnek tartotta, hogy lett Hollywoodban az „ aranyos lny”. Sandra azonban tbbre vgyott, igazi megmrettetsre.
Harmincvesen jutott a nagy lehetsghez, s lt is vele: a Fktelenl cm filmmel vilgszerte megismertk a nevt, hazjban pedig az v sznsznjv vlasztottk. Ezutn sajt produkcis cget alaptott, s ez jelentsen megknnytette tovbbi karrierjt.

Visszafogott szerelmi kapcsolatok

A magnletben viszont mr nem ennyire sikeres. A nagykznsg viszonylag keveset tud szerelmi letrl, mert ezen a tren rendkvl szemrmes, nem trja orszg-vilg el rmt-bnatt. Kapcsolatairl csak annyi kerl a nyilvnossg el, amennyit jnak lt. A frfiak listja nem mindennapi: partnere volt Rob Schneider, Heath Ledger, Johnny Knoxville, Hugh Grant, Tate Donovannal mr az eljegyzsig is eljutott, mgis szaktottak, s hiba volt gyrs menyasszonya Matthew McConaugheynek, vele sem jtt ssze a hzassg. Igaz, ott kzbeszlt egy rpke fllngols a nla tizent vvel fiatalabb kollgja, Ryan Gossing irnt.

- Az letben ritkn ragadnak el bennnket a szenvedlyek, gyhogy amikor megtrtnik, vllalni kell, nem pedig meneklni elle - mondta az egyik tvmsorban, amikor meglep kapcsolatrl faggattk. m a bartai szmra az igazi meglepets a kvetkez kedves. Az eddigiek ugyanis valamennyien gynevezett „j hzbl val ri fik” voltak, a csppet sem bizalomgerjeszt, tettl talpig tetovlt Jesse James viszont egyltaln nem illik kzjk. Az azonos nev vadnyugati bandita ddunokjtl azonban nem lehetett eltntortani a sznsznt. A motorkerkpr-ptknt risi vagyont szerz frfi a negyvenedik szletsnapjn megkrte Sandra Bullock kezt, s igent mondott. Akkor mg remnykedett, hogy teljesl lete nagy vgya, s mg szlhet. Azta beltta, hogy kifutott az idbl, m a gyerekrl mg nem tett le. A frjnek az elz hzassgaibl hrom gyermeke szletett, s most azt tervezi, hogy magukhoz veszik ket. Addig viszont msok gyerekein segt.
Mindig is hres volt segtkszsgrl: a New York-i terrortmads utn pldul a mvszek kzl elsknt adott egymilli dollrt az ldozatok hozztartozinak megsegtsre.

Nem feltnen szp, nem tartozik a ragyog csillagok kz. Nem az a tpus, aki utn a frfiak megfordulnak az utcn. Ennek ellenre Sandra Bullock jl rzi magt a brben. Egyszersgvel, termszetes bjval hdt. Knny azonosulni vele, mert a nzk gy rzik, kzlk val. Nincsenek sztrallrjei, olyan, mint brmelyiknk. Ez az, ami rokonszenvess teszi. szinte, kt lbbal a fldn ll n, akit sztnsen kedvelnek a frfiak, s akit a nk is szvesen vlasztanak bartnnek.

astronet


Oldal tetejre